op nrcnext.nl

Gastblogger Paul Wilders

Gastblogger op nrcnext.nl is Paul Wilders, de broer van. Hij reageert op een artikel van next-redacteur Toon Beemsterboer, die eerder schreef over de broederstrijd tussen Paul en Geert (Wilders). Vorige week zat de negen jaar oudere Paul bij Pauw en Witteman, waar hij waarschuwde voor de politieke ideeën van zijn broer. Op nrc.next reageert hij op de in zijn ogen aantrekkelijke, maar irrelevante invalshoek die media na zijn tv-optreden kozen: de vooronderstelde persoonlijke controverse tussen twee broers.

IDFA-documentaires online

Het grootse documentairefestival ter wereld, dat uit Amsterdam, heeft 28 documentaires online gezet. Gratis en fullscreen te bekijken. Aardig van IDFA, fijn voor de lunch. Of gewoon vanavond.

Griepprikperikelen

Is zo’n massale vaccinatiebijeenkomst niet hét moment om de Mexicaanse griep op te lopen? En werkt de griepprik eigenlijk direct? Redacteur Wim Köhler geeft de antwoorden.