Volgende week in NRC Handelsblad

Maandag

Op de pagina binnenland een profiel van Yvon Jaspers. De presentatrice trekt record kijkcijfers met het reality datingprogramma Boer zoekt Vrouw. Ze zoekt emoties op en wil het liefste televisie maken over het leven zelf.

Dinsdag

Op de sportpagina een vraaggesprek met oud-schaatser Colin Coates. De Australiër schaatste al in de tijd van Ard Schenk en Kees Verkerk, trainde met Eric Heiden en Karin Kania en deed mee aan zes Winterspelen. Na jaren keert hij terug als coach.

Woensdag

Op de filmpagina een bespreking van de documentaire Capitalism: a Love Story, waarin filmmaker Michael Moore met hagel op het kapitalisme schiet. En doel treft.

Vrijdag

Discussies in de Boekenbijlage: Renate Dorrestein over moralisme in de literatuur. En: vindt Kristien Hemmerechts de korte roman The Humbling van Philip Roth goed of slecht? In het Cultureel Supplement een interview met Staff Benda Bilili, een Congolese band van straatmuzikanten met een handicap. De band treedt op 28 november op in Utrecht tijdens het festival Le Guess Who?

Zaterdag In het Weekblad: op allerlei manieren proberen scholen het tekort aan leraren op te lossen. Studenten voor de klas, gepensioneerden voor de klas. Wat zijn de ervaringen in de praktijk?