Opinie

    • Ik

Beviel het?

Vorig jaar moest ik mijn secretaresse ontslaan. Ze had met een mobieltje van de zaak voor vele tienduizenden euro’s privégesprekken gevoerd met mensen in een ver buitenland. Een dergelijk excessief privégebruik was ons toch echt te gortig. Maanden later krijg ik een telefoontje van haar uitzendburo: „Meneer, wij willen u graag vragen: hoe is Ilse

Vorig jaar moest ik mijn secretaresse ontslaan. Ze had met een mobieltje van de zaak voor vele tienduizenden euro’s privégesprekken gevoerd met mensen in een ver buitenland.

Een dergelijk excessief privégebruik was ons toch echt te gortig.

Maanden later krijg ik een telefoontje van haar uitzendburo: „Meneer, wij willen u graag vragen: hoe is Ilse (niet haar echte naam) u bevallen?”

Ik antwoord: „Nou, niet al te best, want ze heeft veel geld gestolen van ons bedrijf.”

Het is even stil aan de andere kant: „…uhh, okay, …maar verder beviel ze wèl goed?”

Geert van de Wouw

    • Ik