All this, and diamonds too

Victoria's Secret models pose in New York's Times Square to celebrate the return of the Victoria's Secret Fashion Show to New York, November18, 2009. REUTERS/Brendan McDermid (UNITED STATES FASHION ENTERTAINMENT) REUTERS

De jaarlijkse Fashion Show van kledingmerk Victoria’s Secret, vooral bekend van de lingerie, werd gisteren gehouden in Manhattan. Om daar wat aandacht voor te trekken paradeerden dertig modellen voorafgaand aan de show over Times Square en lieten zich fotograferen met en door toeristen.

Op de voorste rij, van links naar rechts: Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Behati Prinsloo, Marisa Miller, Heidi Klum en Alessandra Ambrosio. Klum presenteert ook de tv-uitzending van de show, die op dinsdag 1 december wordt uitgezonden door de Amerikaanse tv-zender CBS.

Marisa Miller vertelde aan People Magazine dat zij dit jaar de eer kreeg het duurste kledingstuk van de show te dragen: een bh ingelegd met voor ruim twee miljoen euro aan diamanten. „De witte, champagne- en cognac-kleurige diamanten vormen samen een ruitjespatroon, en in het midden zit een 16-karaats diamant als hanger. En hij zit verbazingwekkend comfortabel!”