Gebruiksklaar (niet laten uitlekken)

Het is een verplicht nummertje voor iedere columnist. Vroeg of laat moet het gebeuren. De schaamte overboord, de ontmaagding op papier. Hier komt hij: mijn eerste stoute column. Wow. Het zindert en het trilt. Ik sta met de billen bloot. Hoewel ik pas ben begonnen, vind ik hem nu al stoer en o zo grappig, want deze column zal over seks gaan, maar ook over alles wat bij seks komt kijken, zoals sekstoys en het hele spel rond seks. O, ik moet zo hard lachen als ik het neerschrijf. Speciaal voor jou, en dat zomaar lekker bij je ontbijt, alsjeblieft.

Bzzzz, ik hoor de Tarzannen en Jip-van-Janneke modellen al brommen. En de misnoegde lezers evenzeer. Seks tijdens het ontbijt, dat is niet goed voor de darmen. Maar, lieve lezers, mij maak je niets wijs. Mannen denken om de zeven seconden aan seks, en vrouwen waarschijnlijk nog vaker. Dus, laten we elkaar geen Jip en Janneke noemen. Het zit erin, het komt eruit.

Wij laten ons door niets tegenhouden. Jij niet, ik niet. Als er iets misloopt, draaien wij gewoon alles op zijn kop. Zo wordt een nadeel een voordeel. Met een mislukte erectie krijg je de lachers op je hand. Een scheetje is een liefdesballon. Een net gemist orgasme maakt je zooooo schattig: je praat dan alsof je net een hele gasfles helium ingeademd hebt. Het kan gewoon niet fout gaan.

Vraagje, nu we toch zo openhartig bezig zijn. Hebben jullie ook prins Willem-Alexanders? Velen van het Belgische mansvolk zijn namelijk gezegend met de prins Albert: een piercing dwars door de voorhuid. Vooral erg populair bij de republikeinen, die pijn hebben aan hun koningshuis. Onze koning Albert, vroeger prins Albert, was de trendsetter op het vlak van seks en kroontjes. Dat wist Pieke de Penisjuwelier mij te vertellen. Hebben jullie iets gelijkaardigs? En hebben jullie schaamschimmels? Schaamschimmels zijn een veelvoorkomende aandoening bij mensen die te veel spannende seks hebben. Maar met schaamschimmels kan je een dolzinnig prikkelend seksleven hebben. Probeer het maar eens. Genoeg seks met genoeg partners en je hebt prijs. Probeer het nu bijvoorbeeld want natuurlijk wil ik dat je blij en geil bent vooraleer je naar je werk vertrekt. Dan zijn we net iets meer verbonden.

Pas op, ik wil niet lachen met seks want dan wek ik de indruk dat ik me er ongemakkelijk bij voel en dat ik het liefst mijn gevoelens ten aanzien van seks verstop onder een deken van flauwe moppen en ironie. Dat is niet zo. Ik zou hier graag willen verklaren, onder ede, officieel: ik ben waanzinnig dol op seks.

Zo, het zit erop. Het liep volledig volgens het boekje. Er is veel over seks gepraat, maar er is niets gebeurd. En dat is maar goed ook, want vandaag moet alles nog beginnen.

    • Saskia de Coster