Weekend van kunstenaarsbands

Weekend van kunstenaarsbands Rotterdam In kunstruimte Tent. en muziekpodium Worm is vr 13 en za 14 nov een minifestival ter afsluiting van de expositie BLURRR. Een nieuwe generatie muzikale kunstenaars laat muziek en kunst samenkomen en drie nieuwe bands strijden om de titel van de beste nieuwe kunstenaarsband. Er zijn lezingen over legendarische kunstenaarsbands als Sonic Youth en optredens van bands als Coolhaven en Oorbeek. De verrichtingen van de bands zijn te volgen op YouTube. 13 nov vanaf 20u, Witte de Withstraat 50. 14 nov vanaf 20u30 Achterhaven 148. Inl www.tentrotterdam.nl wolzak, thijs

Rotterdam

In kunstruimte Tent. en muziekpodium Worm is vr 13 en za 14 nov een minifestival ter afsluiting van de expositie BLURRR. Een nieuwe generatie muzikale kunstenaars laat muziek en kunst samenkomen en drie nieuwe bands strijden om de titel van de beste nieuwe kunstenaarsband. Er zijn lezingen over legendarische kunstenaarsbands als Sonic Youth en optredens van bands als Coolhaven en Oorbeek. De verrichtingen van de bands zijn te volgen op YouTube. 13 nov vanaf 20u, Witte de Withstraat 50. 14 nov vanaf 20u30 Achterhaven 148. Inl www.tentrotterdam.nl