Parque via

Parque via In 3 bioscopen Beto is al jaren huismeester van een leegstaande villa in Mexico Stad. De Mexicaanse film Parque vía laat in lange camera-instellingen zijn dagelijkse handelingen terugkeren. s’ Avonds kijkt hij televisie. Beter gezegd: de televisie brult steeds de zorgwekkende staat van de wereld zijn kamer in. Hij hoort het niet en zo houdt hij de boze buitenwereld op veilige afstand. Debuterend filmmaker Enrique Rivero maakt in zijn stijl duidelijk dat Beto vast zit, maar door zijn subtiele camerawerk wordt Parque via toch spannend. Regie: Enrique Rivero. scene uit de film Parque via (2008) FOTO: Filmmuseum Filmmuseum

In 3 bioscopen

Beto is al jaren huismeester van een leegstaande villa in Mexico Stad. De Mexicaanse film Parque vía laat in lange camera-instellingen zijn dagelijkse handelingen terugkeren. s’ Avonds kijkt hij televisie. Beter gezegd: de televisie brult steeds de zorgwekkende staat van de wereld zijn kamer in. Hij hoort het niet en zo houdt hij de boze buitenwereld op veilige afstand. Debuterend filmmaker Enrique Rivero maakt in zijn stijl duidelijk dat Beto vast zit, maar door zijn subtiele camerawerk wordt Parque via toch spannend. Regie: Enrique Rivero.