Paris Central l

Paris Central l Amstelveen Parijs bruiste in de jaren ’50 en in het Cobra Museum zijn hoogtepunten uit de schilderkunst uit die periode op de expositie Paris Central te zien. Daarnaast wordt aandacht besteed aan filosofie, film, muziek en theater. Er is een activiteitenprogramma met elke vrijdag om 15u30 Paris Après-Midi; een rondleiding met daarna Franse wijn en kaas. Paris Central in Jazz: zo 15 nov 15-16u. Paris Central in Filosofie (in Felix Meritis, Amsterdam) 18 november 15u30-17u30u en David Vos zingt Brel op 22 november van 15-16u.Sandbergplein 1. Inl www.cobra-museum.nl
Paris Central l Amstelveen Parijs bruiste in de jaren ’50 en in het Cobra Museum zijn hoogtepunten uit de schilderkunst uit die periode op de expositie Paris Central te zien. Daarnaast wordt aandacht besteed aan filosofie, film, muziek en theater. Er is een activiteitenprogramma met elke vrijdag om 15u30 Paris Après-Midi; een rondleiding met daarna Franse wijn en kaas. Paris Central in Jazz: zo 15 nov 15-16u. Paris Central in Filosofie (in Felix Meritis, Amsterdam) 18 november 15u30-17u30u en David Vos zingt Brel op 22 november van 15-16u.Sandbergplein 1. Inl www.cobra-museum.nl

Amstelveen

Parijs bruiste in de jaren ’50 en in het Cobra Museum zijn hoogtepunten uit de schilderkunst uit die periode op de expositie Paris Central te zien. Daarnaast wordt aandacht besteed aan filosofie, film, muziek en theater. Er is een activiteitenprogramma met elke vrijdag om 15u30 Paris Après-Midi; een rondleiding met daarna Franse wijn en kaas. Paris Central in Jazz: zo 15 nov 15-16u. Paris Central in Filosofie (in Felix Meritis, Amsterdam) 18 november 15u30-17u30u en David Vos zingt Brel op 22 november van 15-16u.Sandbergplein 1. Inl www.cobra-museum.nl