Orlando (m/v) wordt 300 jaar

Orlando (m/v) wordt 300 jaar Breda, Amsterdam, etc. Oostpool maakt een bewerking van Virginia Woolfs fictieve biografie over de dichter Orlando die 300 jaar wordt en van geslacht wisselt. De voorstelling, geregisseerd door Marcus Azzini, is een boeiend spel met illusie en werkelijkheid, met tijd en gender. Orlando wordt prachtig vertolkt door Maria Kraakman, een jongensachtig meisje en ook een meisjesachtige jongen. Zij vertolkt precies waar het in de toneelbewerking om draait: een open vorm, waarin de illusie wordt doorbroken. Tournee t/m 22 dec. Inl: toneelgroepoostpool.nl

Breda, Amsterdam, etc.

Oostpool maakt een bewerking van Virginia Woolfs fictieve biografie over de dichter Orlando die 300 jaar wordt en van geslacht wisselt. De voorstelling, geregisseerd door Marcus Azzini, is een boeiend spel met illusie en werkelijkheid, met tijd en gender. Orlando wordt prachtig vertolkt door Maria Kraakman, een jongensachtig meisje en ook een meisjesachtige jongen. Zij vertolkt precies waar het in de toneelbewerking om draait: een open vorm, waarin de illusie wordt doorbroken.

Tournee t/m 22 dec. Inl: toneelgroepoostpool.nl