Muziek in het museum

Muziek in het museum Leiden In zeven Leidse musea (Naturalis, Volkenkunde, De Lakenhal, Boerhaave, Sieboldhuis, Hortus Botanicus en Rijksmuseum van Oudheden) is het een (gratis) muzikaal museumweekend met meer dan 50 concerten van koren, orkesten en ensembles. In De Lakenhal is zaterdag van 19-22u De Ursonate van dadaïst Kurt Schwitters, een klankgedicht in de vorm van een sonate. Acteur Reinout Bussemaker zal het klankgedicht zingzeggend door het museum laten klinken. Oude Singel 28. Toegang gratis. Inl www.muziekinhetmuseum.nl en www.lakenhal.nl

Leiden

In zeven Leidse musea (Naturalis, Volkenkunde, De Lakenhal, Boerhaave, Sieboldhuis, Hortus Botanicus en Rijksmuseum van Oudheden) is het een (gratis) muzikaal museumweekend met meer dan 50 concerten van koren, orkesten en ensembles. In De Lakenhal is zaterdag van 19-22u De Ursonate van dadaïst Kurt Schwitters, een klankgedicht in de vorm van een sonate. Acteur Reinout Bussemaker zal het klankgedicht zingzeggend door het museum laten klinken. Oude Singel 28. Toegang gratis.

Inl www.muziekinhetmuseum.nl en www.lakenhal.nl