Man enough to be a Woman

Man enough to be a Woman Eindhoven Vrouwelijk, vrolijk, verleidelijk en verderfelijk tegelijk. Als veelzijdig kunstenaar, hoppend tussen kunst, mode en illustratie, heeft de Engelse Julie Verhoeven (1969) de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd. Haar werk siert stoffen van Versace en accessoires van Mulberry. Maar het is ook beïnvloed door het Surrealisme en Egon Schiele. Op de expositie Man enough to be a Woman in MU zijn vooral haar tekeningen te zien; sensuele, mooie, maar ook tragische vamps met Vogue-oogopslag. T/m 30 dec. Emmasingel 20. Ma- vr 10-18u, za 11-17u, zo 13-17u
Man enough to be a Woman Eindhoven Vrouwelijk, vrolijk, verleidelijk en verderfelijk tegelijk. Als veelzijdig kunstenaar, hoppend tussen kunst, mode en illustratie, heeft de Engelse Julie Verhoeven (1969) de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd. Haar werk siert stoffen van Versace en accessoires van Mulberry. Maar het is ook beïnvloed door het Surrealisme en Egon Schiele. Op de expositie Man enough to be a Woman in MU zijn vooral haar tekeningen te zien; sensuele, mooie, maar ook tragische vamps met Vogue-oogopslag. T/m 30 dec. Emmasingel 20. Ma- vr 10-18u, za 11-17u, zo 13-17u

Eindhoven

Vrouwelijk, vrolijk, verleidelijk en verderfelijk tegelijk. Als veelzijdig kunstenaar, hoppend tussen kunst, mode en illustratie, heeft de Engelse Julie Verhoeven (1969) de afgelopen jaren een reputatie opgebouwd. Haar werk siert stoffen van Versace en accessoires van Mulberry. Maar het is ook beïnvloed door het Surrealisme en Egon Schiele. Op de expositie Man enough to be a Woman in MU zijn vooral haar tekeningen te zien; sensuele, mooie, maar ook tragische vamps met Vogue-oogopslag. T/m 30 dec. Emmasingel 20. Ma- vr 10-18u, za 11-17u, zo 13-17u