Jonge Harten Festival

Jonge Harten Festival Groningen Het Jonge Harten Festival brengt theater voor jongeren. Op het festival gaan vier voorstellingen in première, van Club Guy & Roni, Dox, Arling & Arling en Anne Karin ten Bosch. Verder werk van jonge groepen als Cowboy bij nacht, de Ponies, het NUT en het Vlaamse FC Bergman. Uit Engeland komt de komedie Fhlip Fhlop. De Vlaamse Kopergietery brengt haar hit Pubers bestaan niet. Emio Greco brengt een ‘unplugged’ versie van Purgatorio (Popopera): dansers met gitaren en visnettruitjes. 21-28 nov. Festivalcentrum: Pakhuis, Peperstraat. Inl.: www.jongeharten.nl
Jonge Harten Festival Groningen Het Jonge Harten Festival brengt theater voor jongeren. Op het festival gaan vier voorstellingen in première, van Club Guy & Roni, Dox, Arling & Arling en Anne Karin ten Bosch. Verder werk van jonge groepen als Cowboy bij nacht, de Ponies, het NUT en het Vlaamse FC Bergman. Uit Engeland komt de komedie Fhlip Fhlop. De Vlaamse Kopergietery brengt haar hit Pubers bestaan niet. Emio Greco brengt een ‘unplugged’ versie van Purgatorio (Popopera): dansers met gitaren en visnettruitjes. 21-28 nov. Festivalcentrum: Pakhuis, Peperstraat. Inl.: www.jongeharten.nl

Groningen

Het Jonge Harten Festival brengt theater voor jongeren. Op het festival gaan vier voorstellingen in première, van Club Guy & Roni, Dox, Arling & Arling en Anne Karin ten Bosch. Verder werk van jonge groepen als Cowboy bij nacht, de Ponies, het NUT en het Vlaamse FC Bergman. Uit Engeland komt de komedie Fhlip Fhlop. De Vlaamse Kopergietery brengt haar hit Pubers bestaan niet. Emio Greco brengt een ‘unplugged’ versie van Purgatorio (Popopera): dansers met gitaren en visnettruitjes. 21-28 nov. Festivalcentrum: Pakhuis, Peperstraat. Inl.: www.jongeharten.nl