Groot-Brittannië

Groot-Brittannië Sheffield Kunstcriticus en dichter John Ruskin was een vooruitstrevende man en propageerde al snel dat het milieu een beperkte energiebron was. Dat zegt de Millennium Gallery in Sheffield, die in een expositie Can Art Save Us met kunst van allerlei musea en galerieën de carrière en denkbeelden van Ruskin laat zien. Schilderijen, beelden, installaties en andere werken tonen in ieder geval hoe kunst mensen aan het denken en praten kan zetten. T/m 31 jan, Millennium Gallery, Arundel Gate, Sheffield S1, 00440114 278 2600 & www.museums-sheffield.org.uk

Sheffield

Kunstcriticus en dichter John Ruskin was een vooruitstrevende man en propageerde al snel dat het milieu een beperkte energiebron was. Dat zegt de Millennium Gallery in Sheffield, die in een expositie Can Art Save Us met kunst van allerlei musea en galerieën de carrière en denkbeelden van Ruskin laat zien. Schilderijen, beelden, installaties en andere werken tonen in ieder geval hoe kunst mensen aan het denken en praten kan zetten.

T/m 31 jan, Millennium Gallery, Arundel Gate, Sheffield S1, 00440114 278 2600 & www.museums-sheffield.org.uk