Feest voor de oren

Feest voor de oren KINDEREN Nijmegen Drie muziekverenigingen zijn dit jaar jarig en dat vieren ze 14 november in Concertgebouw De Vereeniging. Tijdens Keizer Karel Podia is er een grote variatie klassieke muziekprogramma’s voor de hele familie (v.a. 6 jr). De deuren gaan open om 10u, het Feest voor de Oren! duurt tot ca. 17u30. Presentatie: hoboïste Pauline Oostenrijk en radio4-presentator Lex Bohlmeijer. Tijdens het Feest tovert World MusicBox de wonderlijkste klanken uit een reeks houten doosjes en laten drie deelnemers aan het Prinses Christina Concours hun favoriete instrument horen. Entree gratis. Spelende handen op toetsen van een piano. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Rotterdam,18 september 2008 Mentzel, Vincent

Nijmegen

Drie muziekverenigingen zijn dit jaar jarig en dat vieren ze 14 november in Concertgebouw De Vereeniging. Tijdens Keizer Karel Podia is er een grote variatie klassieke muziekprogramma’s voor de hele familie (v.a. 6 jr). De deuren gaan open om 10u, het Feest voor de Oren! duurt tot ca. 17u30. Presentatie: hoboïste Pauline Oostenrijk en radio4-presentator Lex Bohlmeijer. Tijdens het Feest tovert World MusicBox de wonderlijkste klanken uit een reeks houten doosjes en laten drie deelnemers aan het Prinses Christina Concours hun favoriete instrument horen. Entree gratis.