Faust bij Opera Zuid

Faust bij Opera Zuid Maastricht/toernee De opera Faust van Charles Gounod wordt door Opera Zuid gebracht als ‘film noire’. Harry Peeters, pas nog een kloeke Wotan bij de Reisopera, zingt de rol van Mephistopheles. Regisseur is Frank van Laecke, oa bekend van musicals als Daens en Rembrandt. De rol van Faust wordt gezongen door de Amerikaanse tenor Stanley Jackson, Per-Otto Joahansson dirigeert het Limburgs Symfonie Orkest. De première is op 20 november in Maastricht, daarna volgt t/m 22 december een tournee door het gehele land langs elf steden. Inl.www.operazuid.nl vlnr: Willem de Vries (Valentin) achtergrond: Christine Solhosse (Marthe Schwerlein), Anja Van Engeland (MarguŽrite) Boer, Morten de

Maastricht/toernee

De opera Faust van Charles Gounod wordt door Opera Zuid gebracht als ‘film noire’. Harry Peeters, pas nog een kloeke Wotan bij de Reisopera, zingt de rol van Mephistopheles. Regisseur is Frank van Laecke, oa bekend van musicals als Daens en Rembrandt. De rol van Faust wordt gezongen door de Amerikaanse tenor Stanley Jackson, Per-Otto Joahansson dirigeert het Limburgs Symfonie Orkest. De première is op 20 november in Maastricht, daarna volgt t/m 22 december een tournee door het gehele land langs elf steden.

Inl.www.operazuid.nl