De menselijke psyche

De menselijke psyche Haarlem In het Nationaal Museum van de psychiatrie, Het Dolhuys, exposeert Galerie Tanya Rumpff werk van drie kunstenaars die de menselijke psyche elk vanuit hun eigen invalshoek benaderen. Emo Verkerk (1955), Joost van den Toorn (1954) en Heddy-John Appeldoorn (1975) zoeken de grens op tussen het ik en de ander, tussen het ‘normale’ en de waanzin, tussen het bewuste en onderbewuste. Alle drie zijn zij geïnteresseerd in het scheppen van een eigen wereld of laten zich inspireren door mensen die dit doen. T/m 6 dec, Schotersingel 2. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u

Haarlem

In het Nationaal Museum van de psychiatrie, Het Dolhuys, exposeert Galerie Tanya Rumpff werk van drie kunstenaars die de menselijke psyche elk vanuit hun eigen invalshoek benaderen. Emo Verkerk (1955), Joost van den Toorn (1954) en Heddy-John Appeldoorn (1975) zoeken de grens op tussen het ik en de ander, tussen het ‘normale’ en de waanzin, tussen het bewuste en onderbewuste. Alle drie zijn zij geïnteresseerd in het scheppen van een eigen wereld of laten zich inspireren door mensen die dit doen. T/m 6 dec, Schotersingel 2. Di-vr 10-17u, za, zo 12-17u