David Sanborn

David Sanborn Rotterdam Gevierde, veelzijdig saxofonist trekt met zijn scherpe toon en ‘krijsende’ noten al jaren de aandacht. David Sanborn staat bekend als een zwaargewicht uit de hedendaagse jazz fusion scene en speelde op jonge leeftijd al samen met grootheden als Albert King en Little Milton. Later zou hij veelvuldig optreden met bassist Marcus Miller maar ook met popsterren als de Rolling Stones, David Bowie en Stevie Wonder. David Sanborns specifieke stijl heeft inmiddels een flinke hoeveelheid volgers. 13 nov om 20u30u Watt, Rotterdam. Inl: www.watt-rotterdam.nl Goldsmith, Lynn

Rotterdam

Gevierde, veelzijdig saxofonist trekt met zijn scherpe toon en ‘krijsende’ noten al jaren de aandacht. David Sanborn staat bekend als een zwaargewicht uit de hedendaagse jazz fusion scene en speelde op jonge leeftijd al samen met grootheden als Albert King en Little Milton. Later zou hij veelvuldig optreden met bassist Marcus Miller maar ook met popsterren als de Rolling Stones, David Bowie en Stevie Wonder. David Sanborns specifieke stijl heeft inmiddels een flinke hoeveelheid volgers.

13 nov om 20u30u Watt, Rotterdam. Inl: www.watt-rotterdam.nl