Bomaanslag treft geheime dienst

Bomaanslag treft geheime dienst Peshawar, 13 nov. Bij een zelfmoordaanslag op een kantoor van de Pakistaanse geheime dienst in Peshawar zijn vanmorgen zeker tien mensen om het leven gekomen. Het gebouw raakte zwaar beschadigd. De bomaanslag volgt op een reeks van aanslagen in Pakistan, die een maand geleden begon nadat het leger een grondoffensief had ontketend tegen bolwerken van de Talibaan in Zuid-Waziristan. De laatste keer dat de inlichtingendienst, ISI, door een aanslag werd getroffen was in mei, in Lahore. Foto Reuters Pagina 5 Security forces stand guard at the site of a suicide bomb blast Peshawar November 13, 2009. A suicide car bomber attacked an office used by Pakistan's main intelligence agency in the northwestern city of Peshawar on Friday, killing nine people and wounding 55, officials said. REUTERS/K. Parvez (PAKISTAN CONFLICT POLITICS) REUTERS