2012

2012 In 123 bioscopenBerg je als Amerika een zwarte president heeft. Morgan Freeman zag als zwarte filmpresident in 1998 zijn Witte Huis al onder een tsunami verdwijnen in Deep Impact. In 2012 gebeurt Danny Glover als zwarte president hetzelfde, waarbij de vloedgolf in het voorbijgaan nog even een vliegdekschip op het Witte Huis dumpt. De zondvloed, dat is wat 2012 verbeeldt. De oude, decadente wereld met wortel en tak uitgeroeid en daarna een nieuw begin. Regie: Roland Emmerich. Met: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Woody Harrelson. In this film publicity image released by Columbia Pictures/Sony, Lily Morgan, left, and John Cusack are shown in a scene from "2012." (AP Photo/Columbia Pictures/Sony, Joe Lederer) AP

In 123 bioscopenBerg je als Amerika een zwarte president heeft. Morgan Freeman zag als zwarte filmpresident in 1998 zijn Witte Huis al onder een tsunami verdwijnen in Deep Impact. In 2012 gebeurt Danny Glover als zwarte president hetzelfde, waarbij de vloedgolf in het voorbijgaan nog even een vliegdekschip op het Witte Huis dumpt. De zondvloed, dat is wat 2012 verbeeldt. De oude, decadente wereld met wortel en tak uitgeroeid en daarna een nieuw begin. Regie: Roland Emmerich. Met: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Woody Harrelson.