Vreeman toch niet in Walk of Fame Tilburg

TILBURG. De vorige week vertrokken burgemeester Ruud Vreeman krijgt tóch geen tegel in de Walk of Fame in Tilburg, die dit jaar is aangelegd bij het 200-jarig bestaan van de stad. De stichting die de festiviteiten organiseert, maakte eerder gisteren bekend dat de voormalige burgervader een plek op de Walk of Fame verdient, maar later werd de beslissing weer ingetrokken omdat Vreeman, volgens het organiserend comité, toch te veel beschadigd was geraakt door de financiële tekorten bij de verbouwing van het Midi-theater in de stad, waardoor hij moest opstappen. Zanger Guus Meeuwis, bioloog Marc van Roosmalen en schrijver Kluun krijgen wél een plekje op de Walk of Fame. Vreeman krijgt de tegel nu persoonlijk aangeboden, om hem in zijn eigen tuin te kunnen leggen, zo zegt het comité.