Opinie

    • Ik

Roots

Ben weer eens in Holland. Want daar sluimeren mijn roots, en af en toe moet je toch naar de tandarts. Enfin, ik heb een vriendin bezocht in Betondorp en sta op de halte van lijn 9. ’s Avonds half twaalf. Je kan ook de bus nemen en dan lijn 12, heeft mijn vriendin gezegd. En

None

Ben weer eens in Holland. Want daar sluimeren mijn roots, en af en toe moet je toch naar de tandarts. Enfin, ik heb een vriendin bezocht in Betondorp en sta op de halte van lijn 9. ’s Avonds half twaalf.

Je kan ook de bus nemen en dan lijn 12, heeft mijn vriendin gezegd.

En daar is de bus. Ik vertel de chauffeur dat ik bij het Concertgebouw moet zijn en op lijn 12 wil overstappen. Kan hij mij ook zeggen waar? De man stempelt mijn kaartje, kijkt in zijn spiegel, sluit de deur, geeft gas en een draai aan het stuur, allemaal tegelijk. En zegt: „Dat is uw probleem.”

John Scholtz

    • Ik