Banenmarkt voor ex-militairen VS

Banenmarkt voor ex-militairen VS Los Angeles, 11 nov. Californië houdt in een congrescentrum in Los Angeles een banenmarkt voor voormalige militairen. Zo’n 60 werkgevers presenteren zichzelf daar aan honderden afgezwaaide Amerikaanse soldaten. Veel veteranen hebben problemen om aan werk te komen, niet in de laatste plaats omdat de concurrentie op de arbeidsmarkt groot is: de Amerikaanse werkloosheid passeerde vorige week de psychologische grens van 10 procent gepasseerd. De werkloosheid in de VS staat daarmee op het hoogste punt van de laatste 26 jaar. Foto AFP LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 10: Sign spinner Steven Garcia, with Aarrow advertising, practices in a ballroom at a job fair titled "Honor a Hero, Hire a Vet" that attracted hundreds of veterans on November 10, 2009 in Los Angeles, California. The nation's unemployment rate surged to 10.2 percent in October, hitting double digits for the first time in 26 years while in California the unemployment rate is 12.2 percent. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == AFP