nrc.nl/griepvirus

GRIEP nrc.nl/griepvirus Discussieer mee over de bestrijding van geruchten rondom de Mexicaanse griep. Artsen bloggen over de gevolgen van de griep. FILE - In this Monday Oct. 26, 2009 file photo, Joseph Hartstein receives the swine flu vaccination at the local health authority in Dusseldorf, western Germany. In Germany, doctors have also been contacting high-priority patients to come in for their swine flu shot, though other people who have asked for one have not been turned away. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Achtergronden bij het nieuw vaccinatieadvies dat het RIVM en de Gezondheidsraad vandaag zouden uitbrengen.

Vragen en antwoorden over de Mexicaanse griep (H1N1).

Twee artsen bloggen over de griep.

Welk woord geeft uw griepgevoel het beste weer? Stem mee op de speciale gevoelsmeter.

Medisch redacteur Wim Köhler over griepvaccinatie op nrc.tv.