nrc.nl/kopenhagen

nrc.nl/kopenhagen Op weg naar een nieuw klimaatverdrag: lees zes vragen over klimaatverandering, relevante rapporten, uitleg over de belangrijkste begrippen, een tijdlijn en eerder verschenen artikelen uit NRC Handelsblad. Smoke bellow from the chimneys of Belchatow Power Station, Europe's largest biggest coal-fired power plant, in this May 7, 2009 file photo. The lignite-fired power plant in Belchatow, European Union's biggest polluter, will need to buy up to 20 million tonnes of CO2 emission permits by 2013, its chief Jacek Kaczorowski told Reuters on August 21, 2009. The plant released the equivalent of nearly 31 million tonnes of carbon dioxide into the atmosphere last year, topping by 4 million tonnes its EU-set ceiling as part of the bloc's attempts to curb global warming. To match Interview POLAND-BELCHATOW/ REUTERS/Peter Andrews/Files (POLAND POLITICS ENVIRONMENT ENERGY BUSINESS) REUTERS

Achtergronden bij de zoektocht naar een nieuw klimaatverdrag.