Yo La Tengo

Yo La Tengo Amsterdam De Amerikaanse band Yo La Tengo bracht onlangs de mooie plaat Popular Songs uit – een opmerkelijke prestatie voor een band die al 25 jaar bestaat en 12 albums maakte. Maar Popular Songs betekende een breuk met dat verleden. De monotone, harde muziek van weleer heeft plaatst gemaakt voor „glooiende, delicate liedjes”, schreef poprecensent Hester Carvalho onlangs. En dan beheerst de band ook nog diverse stijlen: van rock tot soul en verfijnde popsongs. Yo La Tengo treedt op in Amsterdam. 12 nov., 20u30 Melkweg, Amsterdam. Inl: www.melkweg.nl

Amsterdam

De Amerikaanse band Yo La Tengo bracht onlangs de mooie plaat Popular Songs uit – een opmerkelijke prestatie voor een band die al 25 jaar bestaat en 12 albums maakte. Maar Popular Songs betekende een breuk met dat verleden. De monotone, harde muziek van weleer heeft plaatst gemaakt voor „glooiende, delicate liedjes”, schreef poprecensent Hester Carvalho onlangs. En dan beheerst de band ook nog diverse stijlen: van rock tot soul en verfijnde popsongs. Yo La Tengo treedt op in Amsterdam. 12 nov., 20u30 Melkweg, Amsterdam. Inl: www.melkweg.nl