Val van de Muur

Val van de Muur Utrecht De twintigste verjaardag van de Val van de Berlijnse Muur wordt gevierd met een tweedaagse Culturele Zondag op 7 en 8 november: Kultursonntage Niemandsland. Op 35 locaties zijn er concerten, lezingen, exposities en films. Het weekend wordt geopend op zaterdag om 20u30 in de Domkerk met een programma rondom schrijver Cees Nooteboom. Hij zal voordragen uit zijn Berlijnse Notities, waarin hij zijn ervaringen in het Berlijn van vlak voor, tijdens én na de Wende beschrijft. Aansluitend is er een muzikaal programma. Inl www.culturelezondagen.nl The logo of an information board about the Berlin Wall history is pictured in the rain next to the former Berlin Wall border checkpoint, Checkpoint Charlie in Berlin, November 2, 2009. REUTERS/Tobias Schwarz (GERMANY SOCIETY ANNIVERSARY) REUTERS

Utrecht

De twintigste verjaardag van de Val van de Berlijnse Muur wordt gevierd met een tweedaagse Culturele Zondag op 7 en 8 november: Kultursonntage Niemandsland. Op 35 locaties zijn er concerten, lezingen, exposities en films. Het weekend wordt geopend op zaterdag om 20u30 in de Domkerk met een programma rondom schrijver Cees Nooteboom. Hij zal voordragen uit zijn Berlijnse Notities, waarin hij zijn ervaringen in het Berlijn van vlak voor, tijdens én na de Wende beschrijft. Aansluitend is er een muzikaal programma.

Inl www.culturelezondagen.nl