Sandro Setola

Sandro Setola Den Haag Sandro Setola, winnaar van de Charlotte van Pallandt Prijs, werkt met uiteenlopende media. Behalve beelden, maakt hij ook tekeningen, video’s en installaties. Architectuur speelt een prominente rol in zijn oeuvre, zo is te zien in Museum Beelden aan Zee. Hij toont parallellen tussen de gebouwde wereld en natuurlijke fenomenen waardoor mens en gebouw kritisch tegenover elkaar kunnen komen te staan. Processen van isolatie, groei, transformatie en verval zijn in bijna al zijn werk terug te vinden. T/m 14 febr, Harteveltstraat 1. Di-zo 11-17u.

Den Haag

Sandro Setola, winnaar van de Charlotte van Pallandt Prijs, werkt met uiteenlopende media. Behalve beelden, maakt hij ook tekeningen, video’s en installaties. Architectuur speelt een prominente rol in zijn oeuvre, zo is te zien in Museum Beelden aan Zee. Hij toont parallellen tussen de gebouwde wereld en natuurlijke fenomenen waardoor mens en gebouw kritisch tegenover elkaar kunnen komen te staan. Processen van isolatie, groei, transformatie en verval zijn in bijna al zijn werk terug te vinden.

T/m 14 febr, Harteveltstraat 1. Di-zo 11-17u.