op nrc

Programma voor griep

Het ene moment is de Mexicaanse griep een hype, het andere moment komt deze over als een reële bedreiging. Wat vind jij van de griep? Of beter gezegd: wat voel jij bij de griep? Erik van Gameren van onze graphics-afdeling heeft een flash-programma gemaakt om je griepgevoel te uiten. Parameters zijn je leeftijdsgroep en of je de Mexicaanse griep gehad hebt of er nog middenin zit.

The Golden Age of Video

Nextbloglezer Vincent van Aalst stuurde ons een prachtige remix toe: The Golden Age of Video. Producer en liedjesschrijver Ricardo Autobahn monteerde filmuitspraken rijmend aan elkaar op de melodie van cheesy discobeats. En dat werkt behoorlijk aanstekelijk. Deels omdat het catchy klinkt en natuurlijk om het raden van de fragmenten. Welke tv-series en films zie jij allemaal terug?