Mexico: Expected/Unexpected

Mexico: Expected/Unexpected Schiedam Uit de collectie van ruim 1.300 werken van Isabel en Agustín Coppel, is in het Stedelijk Museum Schiedam een expositie samengesteld, waarbij het uitgangspunt de identiteit en het imago van kunst uit een bepaald land is. Omdat de thuisbasis van de collectie Mexico is, worden combinaties van kunstwerken gemaakt, die elkaar inhoudelijk of formeel versterken, en een verrassende interpretatie toevoegen aan het thema. Op de expositie is werk te zien van 46 kunstenaars uit alle delen van de wereld. T/m 31 jan, Hoogstraat 112-114. Di-zo 10-17u

Schiedam

Uit de collectie van ruim 1.300 werken van Isabel en Agustín Coppel, is in het Stedelijk Museum Schiedam een expositie samengesteld, waarbij het uitgangspunt de identiteit en het imago van kunst uit een bepaald land is. Omdat de thuisbasis van de collectie Mexico is, worden combinaties van kunstwerken gemaakt, die elkaar inhoudelijk of formeel versterken, en een verrassende interpretatie toevoegen aan het thema. Op de expositie is werk te zien van 46 kunstenaars uit alle delen van de wereld. T/m 31 jan, Hoogstraat 112-114. Di-zo 10-17u