Loes van der Horst 90 jaar

Loes van der Horst 90 jaar Otterlo Sinds het begin van de jaren zeventig maakt Loes van der Horst ruimtelijke werken met een constructief karakter. Op een expositie toont het Kröller-Müller Museum uit eigen bezit tekeningen en een tweetal sculpturen van van der Horst. Er zijn verschillende voorbeelden van haar aanpak aanwezig: lijnen die door de ruimte snijden, smalle vlakken die in een diffuse ruimte balanceren, ruimtelijke structuren en onmetelijke landschappen. In de vitrines liggen schetsen voor nieuwe projecten. T/m 31 januari, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17u.

Otterlo

Sinds het begin van de jaren zeventig maakt Loes van der Horst ruimtelijke werken met een constructief karakter. Op een expositie toont het Kröller-Müller Museum uit eigen bezit tekeningen en een tweetal sculpturen van van der Horst. Er zijn verschillende voorbeelden van haar aanpak aanwezig: lijnen die door de ruimte snijden, smalle vlakken die in een diffuse ruimte balanceren, ruimtelijke structuren en onmetelijke landschappen. In de vitrines liggen schetsen voor nieuwe projecten.

T/m 31 januari, Houtkampweg 6. Di-zo 10-17u.