Klassieke Muziekweek

Klassieke Muziekweek Rotterdam De Klassieke Muziekweek wordt 6 november in Rotterdam geopend met de uitreiking van de VSCD Klassieke Muziekprijzen door minister Plasterk in De Doelen. Het openingsconcert wordt verzorgd door het Rotterdams Phil. Orkest dat onder Yannick Nézet-Séguin oa de Boléro van Ravel speelt. Nog t/m 15 november zijn er ensembles en orkesten en diverse activiteiten, vaak ook voor kinderen. Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) werkt met de Ashton Brothers samen in A Midsummer Night’s Dream , op elf concertpodia. www.klassiekemuziekweek.nl De Canadese chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch Orkest Yannick NEZET-SEGUIN (1975) . foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Nederland. Rotterdam, 22 september 2009
Klassieke Muziekweek Rotterdam De Klassieke Muziekweek wordt 6 november in Rotterdam geopend met de uitreiking van de VSCD Klassieke Muziekprijzen door minister Plasterk in De Doelen. Het openingsconcert wordt verzorgd door het Rotterdams Phil. Orkest dat onder Yannick Nézet-Séguin oa de Boléro van Ravel speelt. Nog t/m 15 november zijn er ensembles en orkesten en diverse activiteiten, vaak ook voor kinderen. Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) werkt met de Ashton Brothers samen in A Midsummer Night’s Dream , op elf concertpodia. www.klassiekemuziekweek.nl De Canadese chef-dirigent van het Rotterdams Philharmonisch Orkest Yannick NEZET-SEGUIN (1975) . foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Nederland. Rotterdam, 22 september 2009 Mentzel, Vincent

Rotterdam

De Klassieke Muziekweek wordt 6 november in Rotterdam geopend met de uitreiking van de VSCD Klassieke Muziekprijzen door minister Plasterk in De Doelen. Het openingsconcert wordt verzorgd door het Rotterdams Phil. Orkest dat onder Yannick Nézet-Séguin oa de Boléro van Ravel speelt. Nog t/m 15 november zijn er ensembles en orkesten en diverse activiteiten, vaak ook voor kinderen. Het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) werkt met de Ashton Brothers samen in A Midsummer Night’s Dream , op elf concertpodia.

www.klassiekemuziekweek.nl