Jan van der Pol in Tricot

Jan van der Pol in Tricot Winterswijk Tricot is de naam van een nieuwe expositieruimte voor moderne kunst. De ruimte is een onderdeel van de voormalige Tricotfabriek, een pand uit 1934 dat een voor die tijd zeer moderne betonskeletconstructie heeft met paddestoelvormige zuilen. T/m 24 januari is er Het woeste werk te zien, onrustige en ongemakkelijke schilderijen en etsen van Jan van der Pol. Ook is er een keuze uit het werk van Wim Izaks. De schilderijen en werken op papier van Izaks, die al op 49-jarige leeftijd overleed, zijn ondergebracht in Tricot. T/m 24 jan, Trico 11. Wo-zo 12-17u.

Winterswijk

Tricot is de naam van een nieuwe expositieruimte voor moderne kunst. De ruimte is een onderdeel van de voormalige Tricotfabriek, een pand uit 1934 dat een voor die tijd zeer moderne betonskeletconstructie heeft met paddestoelvormige zuilen. T/m 24 januari is er Het woeste werk te zien, onrustige en ongemakkelijke schilderijen en etsen van Jan van der Pol. Ook is er een keuze uit het werk van Wim Izaks. De schilderijen en werken op papier van Izaks, die al op 49-jarige leeftijd overleed, zijn ondergebracht in Tricot. T/m 24 jan, Trico 11. Wo-zo 12-17u.