Ja Zuster Nee Zuster

Ja Zuster Nee Zuster Kerkrade, Winterswiek, etc. In de vrolijke, frisgewassen musicalversie van Ja Zuster Nee Zuster van Annie Schmidt en Harry Bannink keren we terug naar het rusthuis van Zuster Klivia, dat nog altijd wordt bedreigd door Buurman Boordevol. Regisseur Eddy Habbema heeft er een fleurige vertoning van gemaakt, die mooi het midden houdt tussen de knipoog naar de van nostalgie vervulde ouderen en de oprechte ode aan een flonkerend fenomeen uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Annick Boer schittert als Klivia. Tournee t/m 5 april. Inl. 0900-4000300, www.theaterhits.nl. (foto uit de eerste film!)

Kerkrade, Winterswiek, etc.

In de vrolijke, frisgewassen musicalversie van Ja Zuster Nee Zuster van Annie Schmidt en Harry Bannink keren we terug naar het rusthuis van Zuster Klivia, dat nog altijd wordt bedreigd door Buurman Boordevol. Regisseur Eddy Habbema heeft er een fleurige vertoning van gemaakt, die mooi het midden houdt tussen de knipoog naar de van nostalgie vervulde ouderen en de oprechte ode aan een flonkerend fenomeen uit de Nederlandse tv-geschiedenis. Annick Boer schittert als Klivia. Tournee t/m 5 april. Inl. 0900-4000300, www.theaterhits.nl.