Holland Animatie Films

Holland Animatie Films Utrecht/Gronigen Het Holland Animation Film Festival (HAFF) heeft naast performances en competities speciale aandacht voor Japanse animatie, de val van de Muur en animator Jacques Drouin. T/m 8 nov in ’t Hoogt, City/Movies en Theater Kikker. Inl: haff.awn.com. De 31ste editie van het Noorderlijk Film Festival, een van de oudste filmfestivals van Nederland, heeft een Interregio Competitie voor films met een eigen culturele identiteit. Andere thema's: Mexico, Wij Noorderlingen en Azië. 11 t/m 15 nov, de Harmonie, Leeuwarden. Inl: noordelijkfilmfestival.nl

Utrecht/Gronigen

Het Holland Animation Film Festival (HAFF) heeft naast performances en competities speciale aandacht voor Japanse animatie, de val van de Muur en animator Jacques Drouin. T/m 8 nov in ’t Hoogt, City/Movies en Theater Kikker. Inl: haff.awn.com. De 31ste editie van het Noorderlijk Film Festival, een van de oudste filmfestivals van Nederland, heeft een Interregio Competitie voor films met een eigen culturele identiteit. Andere thema's: Mexico, Wij Noorderlingen en Azië. 11 t/m 15 nov, de Harmonie, Leeuwarden. Inl: noordelijkfilmfestival.nl