Duitsland

Duitsland Berlijn Duizenden reusachtige dominostenen gaan vallen, van de Potsdamer Platz tot aan de Brandenburger Tor; zo herdenkt Berlijn de val van de Muur, twintig jaar geleden. Op 9 november vieren Ossi’s en Wessi’s het Fest der Freiheit en Lech Walesa mag de eerste steen omgooien. Na de laatste steen volgt een spetterend vuurwerk. En dan is het dansen geblazen, met sterren als Bon Jovi, en niet te vergeten het openluchtconcert gedirigeerd door Daniel Barenboim (Pariser Platz 19u). Probeer ook een blik te slaan op de nog levende held Michael Gorbatsjov. Inl www.berlin.de New Jersey natives Richie Sambora, left, and Jon Bon Jovi, perform Thursday, Oct. 22, 2009, during an invitation only performance by Bon Jovi for 5,000 fan club contest winners and construction workers outside the New Giants Stadium in East Rutherford, N.J. The band announced a two-year world tour that will begin May 26 with a show at New Jersey's new $1.6 billion Meadowlands football stadium. It will be the first concert inside the new venue, which is nearing completion. (AP Photo/Mel Evans) AP

Berlijn

Duizenden reusachtige dominostenen gaan vallen, van de Potsdamer Platz tot aan de Brandenburger Tor; zo herdenkt Berlijn de val van de Muur, twintig jaar geleden. Op 9 november vieren Ossi’s en Wessi’s het Fest der Freiheit en Lech Walesa mag de eerste steen omgooien. Na de laatste steen volgt een spetterend vuurwerk. En dan is het dansen geblazen, met sterren als Bon Jovi, en niet te vergeten het openluchtconcert gedirigeerd door Daniel Barenboim (Pariser Platz 19u). Probeer ook een blik te slaan op de nog levende held Michael Gorbatsjov. Inl www.berlin.de