De wonderjaren

De wonderjaren Rotterdam In de familie-expositie De Wonderjaren in het Nederlands Fotomuseum brengen auteur/acteur Frank Groothof, fotograaf Michel Pellanders en audiograaf Hannes Wallrafen hun jeugdherinneringen samen in verhaal, beeld en geluid. Alle drie zijn opgegroeid in de jaren ’50. Hun gezamenlijke jeugdherinneringen worden vertaald naar de belevenissen van een tienjarig jongetje tijdens de wederopbouw. Bezoekers kunnen de herinneringen luisteren en ontdekken in o.a. een woonkamer, klaslokaal en DAF. T/m 3 jan, Wilhelminakade 332. Di-vr 10-17u. Za & zo 11-17u.
De wonderjaren Rotterdam In de familie-expositie De Wonderjaren in het Nederlands Fotomuseum brengen auteur/acteur Frank Groothof, fotograaf Michel Pellanders en audiograaf Hannes Wallrafen hun jeugdherinneringen samen in verhaal, beeld en geluid. Alle drie zijn opgegroeid in de jaren ’50. Hun gezamenlijke jeugdherinneringen worden vertaald naar de belevenissen van een tienjarig jongetje tijdens de wederopbouw. Bezoekers kunnen de herinneringen luisteren en ontdekken in o.a. een woonkamer, klaslokaal en DAF. T/m 3 jan, Wilhelminakade 332. Di-vr 10-17u. Za & zo 11-17u.

Rotterdam

In de familie-expositie De Wonderjaren in het Nederlands Fotomuseum brengen auteur/acteur Frank Groothof, fotograaf Michel Pellanders en audiograaf Hannes Wallrafen hun jeugdherinneringen samen in verhaal, beeld en geluid. Alle drie zijn opgegroeid in de jaren ’50. Hun gezamenlijke jeugdherinneringen worden vertaald naar de belevenissen van een tienjarig jongetje tijdens de wederopbouw. Bezoekers kunnen de herinneringen luisteren en ontdekken in o.a. een woonkamer, klaslokaal en DAF. T/m 3 jan, Wilhelminakade 332. Di-vr 10-17u. Za & zo 11-17u.