De aard van het beest

De aard van het beest Apeldoorn Dieren van aluminium, keramiek, metaal, hout, leer en geassembleerd. In Museum Coda is een groot overzicht van Nederlandse beeldend kunstenaars die dieren in hun beelden hebben verwerkt en gebruik maken van veel verschillende materialen en technieken. Er is werk te zien van o.a Guido Geelen, Marjolein Mandersloot, Peter Zwaan, Sylvia Evers en Ralph Lamberts. Ook is er een rariteitenkabinet met gebruiksvoorwerpen waarin dieren een rol spelen. En er zijn films, lezingen en debatten. T/m 7 febr, Vosselmanstraat 299. Di-zo 10-17u30, do tot 20u30.

Apeldoorn

Dieren van aluminium, keramiek, metaal, hout, leer en geassembleerd. In Museum Coda is een groot overzicht van Nederlandse beeldend kunstenaars die dieren in hun beelden hebben verwerkt en gebruik maken van veel verschillende materialen en technieken. Er is werk te zien van o.a Guido Geelen, Marjolein Mandersloot, Peter Zwaan, Sylvia Evers en Ralph Lamberts. Ook is er een rariteitenkabinet met gebruiksvoorwerpen waarin dieren een rol spelen. En er zijn films, lezingen en debatten.

T/m 7 febr, Vosselmanstraat 299. Di-zo 10-17u30, do tot 20u30.