Circus

Circus KINDEREN Rotterdam Zes keer achter elkaar speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) op scholen volgende week. Het thema is Circus en het RPhO werkt daarin samen met verteller Remko Vrijdag (De Vliegende Panters), regisseur Karel de Rooij (Mini & Maxi), Codarts en de SKVR. De voorstellingen zijn besloten, maar zondag 15 november kan ook het gewone publiek er nog naartoe. Er is wordt muziek van Stravinsky, Kabalevski en Sjostakovitsj gespeeld, afgewisseld met delen uit de film Circus Calder en circusacts. Om 14u15 en 16u. Kaarten: www.rpho.nl of 010-2171717
Circus KINDEREN Rotterdam Zes keer achter elkaar speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) op scholen volgende week. Het thema is Circus en het RPhO werkt daarin samen met verteller Remko Vrijdag (De Vliegende Panters), regisseur Karel de Rooij (Mini & Maxi), Codarts en de SKVR. De voorstellingen zijn besloten, maar zondag 15 november kan ook het gewone publiek er nog naartoe. Er is wordt muziek van Stravinsky, Kabalevski en Sjostakovitsj gespeeld, afgewisseld met delen uit de film Circus Calder en circusacts. Om 14u15 en 16u. Kaarten: www.rpho.nl of 010-2171717

Rotterdam

Zes keer achter elkaar speelt het Rotterdams Philharmonisch Orkest (RPhO) op scholen volgende week. Het thema is Circus en het RPhO werkt daarin samen met verteller Remko Vrijdag (De Vliegende Panters), regisseur Karel de Rooij (Mini & Maxi), Codarts en de SKVR. De voorstellingen zijn besloten, maar zondag 15 november kan ook het gewone publiek er nog naartoe. Er is wordt muziek van Stravinsky, Kabalevski en Sjostakovitsj gespeeld, afgewisseld met delen uit de film Circus Calder en circusacts.

Om 14u15 en 16u. Kaarten: www.rpho.nl of 010-2171717