België

België BUITENLAND Oostende Met de expositie Aangespoeld met pen en penseel is dubbeltalent Charlotte Mutsaers officieus tot Koningin der Badstad Oostende gekroond. De Venetiaanse Gaanderijen met uitzicht op zee, vormen het elegante decor van een expositie vol bewaar- en archiveerlust. Inzichtgevend omlijsten curiosa, manuscripten, brieven en foto’s de retrospectieve tentoonstelling van het beeldende oeuvre van Mutsaers. Boeken als Zeepijn, Kersebloed en Koetsier Herfst zijn in Oostende dichterbij dan waar ook. T/m 31 jan. Inl 0032 59295151 en www.oostende.be/cultuur Charlotte MUTSAERS (1942) beeldend kunstenaar, schrijfster,auteur bij haar viswinkel in Oostende. foto VINCENT MENTZEL/NRCH==F/C==Oostende _Belgie, 19 juni 2008 Mentzel, Vincent

Oostende

Met de expositie Aangespoeld met pen en penseel is dubbeltalent Charlotte Mutsaers officieus tot Koningin der Badstad Oostende gekroond. De Venetiaanse Gaanderijen met uitzicht op zee, vormen het elegante decor van een expositie vol bewaar- en archiveerlust. Inzichtgevend omlijsten curiosa, manuscripten, brieven en foto’s de retrospectieve tentoonstelling van het beeldende oeuvre van Mutsaers. Boeken als Zeepijn, Kersebloed en Koetsier Herfst zijn in Oostende dichterbij dan waar ook.

T/m 31 jan. Inl 0032 59295151 en www.oostende.be/cultuur