op nrcnext.nl

Stift met gel en kunsthaar

Wat valt er nog te innoveren op het gebied van wenkbrauwen? Nou, veel. Voor dames die door de jaren heen te veel hebben geëpileerd, heeft het cosmeticamerk ModelCO! de More Brows Hair-Like Gel Formula op de markt gebracht. Het is een stift waar gel en kunsthaar in zitten. Volgens het Australische make-upmerk dé oplossing „voor littekentjes en overplukte wenkbrauwen”. Nu is de vraag: werkt het?

Wat zijn we goed!

Twee keer eerder besteedden we aandacht aan de Nederlandse weblogverkiezingen, de Dutch Bloggies. Als lezers hun favoriete weblogs in de schijnwerpers zetten, komt dat ten goede aan het imago van blogs. Tot onze vreugde is het nextblog vier keer genomineerd: voor het beste beeldblog, het beste nieuwsblog, het best geschreven blog én – hou je vast – het beste weblog van 2009.

Creatief met condooms

Een jurk, geheel gemaakt van condooms, kost je slechts 850 euro. Plus nog vier andere voorbeelden van goed hergebruikte preservatieven.