6 redenen om tv te kijken

AC Milan's Brazilian forward Ronaldinho reacts after scoring against AS Roma during their Italian Serie A football match on October 18, 2009 at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / Damien Meyer AFP

1 voetbal

UEFA Champions League

Ned. 3, 20:15 - 22:35 u.

NOS UEFA Champions League: AC Milan - Real Madrid. Wedstrijdanalyse en voor- en nabeschouwing van de returnwedstrijd. Vorige keer won Milan vlak voor tijd toch nog met 3-2. Clarence Seedorf speelde een goede wedstrijd en gaf de voorzet voor de laatste goal.

2 serie

Floor Faber

Net 5, 20.30 - 21:00 u.

Als Floor tegen kunstenaar Menno opbotst, is ze op slag verliefd. Ze doet er dan ook alles aan om in contact met hem te komen, maar dit verloopt niet geheel volgens plan.

3 film

I, Robot

RTL 5, 20:30 - 22:35 u.

Agent Will Smith jaagt op zelf-denkende, brutale en zelfs criminele robots in actiefilm waarvan de belangrijkste actiemomenten niet helemaal gelukt uit de computer zijn gekomen. Zoals een spectaculair bedoelde achtervolging in een tunnel, waar Smith wordt belaagd door twee bussen vol robots. (Alex Proyas, 2004)

4 reportage

De kist

Ned 2, 20:50 - 21:20 u.

Met de toekomstige doodskist van een bekende Nederlander op het dak van een kleine gele oldtimer, rijdt Herman Wegter naar zijn gast. Deze week is de dominee van Nederland Zingt Arie van der Veer te gast. Hoe staat hij tegenover zijn eigen doodskist?

5 Kookprogramma

Topchef vips

RTL 4, 21:30 - 22:30 u.

Twaalf bekende Nederlanders, stuk voor stuk gepassioneerde kookliefhebbers, strijden om de titel Topchef VIP 2009.

6 film

Batman Returns

Veronica, 22:35 - 01:00 u.

Tweede Batmanfilm waarin Batman (Michael Keaton), de Pinguïn (Danny DeVito) en Catwoman (Michelle Pfeiffer) dezelfde, intense eenzaamheid delen. Het stadsbestuur is corrupt, de milieuvervuiling niet te stuiten en Batman kan het aantal criminele daden bijna niet meer bijbenen. (Tim Burton, 1992)