Standard gelijk tegen Moeskroen

Moeskroen, 31 okt. - Standard Luik is gisteravond in de Belgische voetbalcompetitie opnieuw tegen puntenverlies aangelopen. De landskampioen, in de Champions League rivaal van AZ, kwam bij het in financiële problemen verkerende Excelsior Moeskroen niet verder dan 0-0. Standard staat na het gelijkspel derde op vijf punten van koploper Club Brugge. De Belgische voetbalbond ontnam Moeskroen eerder deze week de licentie. Omdat de club tegen die beslissing in beroep ging, kon het vrijdagavond aantreden tegen de titelverdediger. In de Bundesliga drukte Borussia Dortmund Hertha BSC gisteravond vaster op de laatste plaats gedrukt. Dortmund won het duel voor eigen publiek met 2-0. Het was de negende nederlaag voor Hertha, komende week in de Europa League tegenstander van sc Heerenveen, in elf competitiewedstrijden.