film

The Lost World: Jurassic Park (Steven Spielberg, 1997, VS). Vervolgfilm biedt meer van hetzelfde en per saldo dus minder. De dino's leven nu in het wild, op een eiland voor de kust van Costa Rica. Met Jeff Goldblum, Julianne Moore, Richard Attenborough.Veronica, 20.00-22.30u.

Halloween (John Carpenter, 1978, VS). Uiterst succesvolle, voor slechts 300.000 dollar vervaardigde griezelfilm uit de periode dat regisseur Carpenter nog het vermogen bezat om met de eenvoudigste filmmiddelen griezelkunst van grote klasse te bedrijven. Met Donald Pleasance als psychiater en Jamie Lee Curtis als babysitter.Ned.3, 23.30-1.00u.

The Texas Chain Saw Massacre (Tobe Hooper, 1974, VS). Invloedrijke (en commercieel succesvolle) griezelfilm in het bloederige subgenre van de splatter movies. Inzake de afslachting van een clubje tieners. Hoog cult-gehalte. Ned.3, 1.00-2.20u.