Van Wassenaer Concours

Van Wassenaer Concours Amsterdam De Italiaanse dirigent en violist Fabio Biondi is komend weekend de centrale figuur tijdens het Van Wassenaer Festival voor oude muziekensembles. Hij geeft een concert met zijn ensemble Europa Galante, maar is ook jurylid en zal een lezing houden. Het festival staat in het teken van het 17de eeuwse Italië, met concerten, poëzie, masterclasses, Napolitaanse volksmuziek en een Gelato Concerto voor kinderen. 30 okt t/m 1 nov Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam. Sommige concerten (31 okt, 10u en 15u) zijn gratis. Inl www.muziekgebouw.nl; www.vanwassenaerconcours.nl

Amsterdam

De Italiaanse dirigent en violist Fabio Biondi is komend weekend de centrale figuur tijdens het Van Wassenaer Festival voor oude muziekensembles. Hij geeft een concert met zijn ensemble Europa Galante, maar is ook jurylid en zal een lezing houden. Het festival staat in het teken van het 17de eeuwse Italië, met concerten, poëzie, masterclasses, Napolitaanse volksmuziek en een Gelato Concerto voor kinderen.

30 okt t/m 1 nov Muziekgebouw aan ’t IJ, Amsterdam. Sommige concerten (31 okt, 10u en 15u) zijn gratis. Inl www.muziekgebouw.nl; www.vanwassenaerconcours.nl