Sex & Drugs & Hoog-barok

Sex & Drugs & Hoog-barok Barendrecht, Maastricht, etc. Een ruig rocknummer tegen Zeeland (en dus ook tegen Bløf), een deraillerend Brelchanson, een immorele lofzang op de twintigste eeuw, een jazznummer tegen jazz – en dat is nog maar een heel klein deel van wat Mike Boddé en Thomas van Luyn in Sex & Drugs & Hoog-Barok te bieden hebben. De meesters van de intelligente idiotie – bekend van De Mike & Thomas Show – presenteren losse nummers die allemaal te maken hebben met muziek en taal – en hoe daarmee met droogkomische virtuositeit te spelen valt. Inl. www.harrykies.nl. * * * *

Barendrecht, Maastricht, etc.

Een ruig rocknummer tegen Zeeland (en dus ook tegen Bløf), een deraillerend Brelchanson, een immorele lofzang op de twintigste eeuw, een jazznummer tegen jazz – en dat is nog maar een heel klein deel van wat Mike Boddé en Thomas van Luyn in Sex & Drugs & Hoog-Barok te bieden hebben. De meesters van de intelligente idiotie – bekend van De Mike & Thomas Show – presenteren losse nummers die allemaal te maken hebben met muziek en taal – en hoe daarmee met droogkomische virtuositeit te spelen valt. Inl. www.harrykies.nl. * * * *