Pam Emmerik

Pam Emmerik Heerlen In haar felgekleurde tekeningen, essays, romans, gedichten, monologen en beeldverhalen zoekt Pam Emmerik naar combinaties van beeldende kunst, dichtkunst en literatuur. Haar tekeningen bevatten flarden tekst en haar schrijfstijl is licht bizar, bondig en beeldend. De expositie Woordbloed & Beeldvermaak in Schunck Glaspaleis toont kleurrijk oeuvre, maar ook werken op papier na haar ongeluk in 2006 toen ze tijdens een slaapwandeling op haar hoofd viel en een maand in coma lag en stervende leek. T/m 29 nov, Bongerd 18. Di-vr 11-17u. Za en zo 13-17u

Heerlen

In haar felgekleurde tekeningen, essays, romans, gedichten, monologen en beeldverhalen zoekt Pam Emmerik naar combinaties van beeldende kunst, dichtkunst en literatuur. Haar tekeningen bevatten flarden tekst en haar schrijfstijl is licht bizar, bondig en beeldend. De expositie Woordbloed & Beeldvermaak in Schunck Glaspaleis toont kleurrijk oeuvre, maar ook werken op papier na haar ongeluk in 2006 toen ze tijdens een slaapwandeling op haar hoofd viel en een maand in coma lag en stervende leek.

T/m 29 nov, Bongerd 18. Di-vr 11-17u. Za en zo 13-17u