Oude en nieuwe Leidsche

Oude en nieuwe Leidsche Leiden Van Piet Paaltjens tot Jan Wolkers, van Klikspaan tot Maarten ’t Hart en van Nicolaas Beets tot Ilja Leonard Pfeijffer, allen wandelden ze over het Rapenburg, ‘de schoonste dreef ter wereld’. In Oude & nieuwe Leidsche wordt Leiden op 31 oktober en 1 november in een afwisselend programma tot leven gebracht met o.a. Paul van Vliet, Abdelkader Benali, Gerrit Komrij en Ilja Leonard Pfeijffer. Er is film, muziek en toneel. En natuurlijk lezen de schrijvers uitgebreid voor uit eigen werk. Op 31 okt 20u15 en 1 nov 16u. Kaarten: www.leidseschouwburg.nl of 0900-9001705 Abdel Kader Benali,auteur. foto VINCENT MENTZEL/NRCH ==F/C== Amsterdam,Felix Meritis 22 september 2006 Mentzel, Vincent

Leiden

Van Piet Paaltjens tot Jan Wolkers, van Klikspaan tot Maarten ’t Hart en van Nicolaas Beets tot Ilja Leonard Pfeijffer, allen wandelden ze over het Rapenburg, ‘de schoonste dreef ter wereld’. In Oude & nieuwe Leidsche wordt Leiden op 31 oktober en 1 november in een afwisselend programma tot leven gebracht met o.a. Paul van Vliet, Abdelkader Benali, Gerrit Komrij en Ilja Leonard Pfeijffer. Er is film, muziek en toneel. En natuurlijk lezen de schrijvers uitgebreid voor uit eigen werk.

Op 31 okt 20u15 en 1 nov 16u. Kaarten: www.leidseschouwburg.nl of 0900-9001705