Op reis naar Parijs

Op reis naar Parijs Amstelveen Parijs bruiste in de jaren vijftig en veel kunstenaars zochten er nieuwe ideeën en inzichten, naar nieuwe manieren om te werken en experimenteren. Op de expositie Paris Central in het Cobramuseum zijn zo’n honderd werken uit die te zien en Geïnspireerd door die kunst gaan kinderen in de workshops op reis naar Studio Parijs en maken, onder begeleiding, een eigen zoektocht naar materialen en inzichten. Zondag 1 en 8 nov (14-16u30) is er acrylverf schilderen op doek, met felle of vuile kleuren. 6 t/m 12 jr Sandbergpln 1. Res e.dejong@cobra-museum.nl

Amstelveen

Parijs bruiste in de jaren vijftig en veel kunstenaars zochten er nieuwe ideeën en inzichten, naar nieuwe manieren om te werken en experimenteren. Op de expositie Paris Central in het Cobramuseum zijn zo’n honderd werken uit die te zien en Geïnspireerd door die kunst gaan kinderen in de workshops op reis naar Studio Parijs en maken, onder begeleiding, een eigen zoektocht naar materialen en inzichten. Zondag 1 en 8 nov (14-16u30) is er acrylverf schilderen op doek, met felle of vuile kleuren.

6 t/m 12 jr Sandbergpln 1. Res e.dejong@cobra-museum.nl