MonumentenNacht

MonumentenNacht Haarlem 's Avonds zien historische gebouwen er vaak heel anders uit dan overdag; mysterieuzer en groter. Een aantal Haarlemse monumenten zijn zaterdagavond 31 oktober met kaarslicht te bezoeken o.a. het koepeltje Eindenhout en de Commandeurszaal van het Noord-Hollands Archief, waar bezoekers ook een vorkje oud-Hollandse stamppot kunnen meeprikken tussen 17u30 en 20u. The Harlem Music Society speelt op vier locaties De Vier Jaargetijden van Vivaldi; op elke locatie wordt een ander jaargetijde gespeeld. Een gids begeleidt bezoekers. Inl www.haarlemmarketing.nl Hurk, JanJaap van den

Haarlem

's Avonds zien historische gebouwen er vaak heel anders uit dan overdag; mysterieuzer en groter. Een aantal Haarlemse monumenten zijn zaterdagavond 31 oktober met kaarslicht te bezoeken o.a. het koepeltje Eindenhout en de Commandeurszaal van het Noord-Hollands Archief, waar bezoekers ook een vorkje oud-Hollandse stamppot kunnen meeprikken tussen 17u30 en 20u. The Harlem Music Society speelt op vier locaties De Vier Jaargetijden van Vivaldi; op elke locatie wordt een ander jaargetijde gespeeld. Een gids begeleidt bezoekers. Inl www.haarlemmarketing.nl