Kim Hoorweg

Kim Hoorweg Rotterdam Kim Hoorweg debuteerde in 2007 als 14-jarige op het North Sea Jazzfestival en tekende als jongste zangeres ooit bij Universal, een van de grootste platenmaatschappijen. Datzelfde jaar verscheen haar eerste cd Kim Is Back een album met Ella Fitzgerald-covers. Nu is er een nieuwe cd My Recipe For A Happy Life , met medewerking van Prince-toetsenist Chance Howard, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Perquisite. Live speelt ze met Tom Beek, Erwin Hoorweg, Martin Verdonk, Michel van Schie en Lean Robbemont. Lantaren/Venster, Rotterdam, zondag 1 november, aanvang 21 uur. carin verbruggen+ferry drenthem soesman bv

Rotterdam

Kim Hoorweg debuteerde in 2007 als 14-jarige op het North Sea Jazzfestival en tekende als jongste zangeres ooit bij Universal, een van de grootste platenmaatschappijen. Datzelfde jaar verscheen haar eerste cd Kim Is Back een album met Ella Fitzgerald-covers. Nu is er een nieuwe cd My Recipe For A Happy Life , met medewerking van Prince-toetsenist Chance Howard, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Perquisite. Live speelt ze met Tom Beek, Erwin Hoorweg, Martin Verdonk, Michel van Schie en Lean Robbemont.

Lantaren/Venster, Rotterdam, zondag 1 november, aanvang 21 uur.